Naast het verzorgen van diverse sportieve en ontspannende activiteiten in de recreatiezaal en de gymzalen, worden er door de recreatieve vereniging, en met inzet van enthousiaste vrijwilligers, tal van activiteiten voor de wijkbewoners georganiseerd of mede mogelijk gemaakt.

Muziek in de Tuin

Wat is Muziek in de Tuin?

Denk aan een fraaie zomerdag met een prachtig blauwe lucht, dames met hun mooiste zomerjurken aan, heren in fraaie zomeroutfits, kinderen die blij en vrolijk spelen. De buurt komt tot leven, overal zie je mensen over straat flaneren die van tuin naar tuin gaan om te luisteren naar live muziek onder het genot van een hapje en een drankje samen met hun buurtgenoten.
Muziek in de Tuin is een veelzijdig openluchtfestival georganiseerd door bewoners van Alteveer/’t-Cranevelt. De eerste editie was 10 juli 2016.

Op zondagmiddag 9 juli 2017 wordt de 2e editie georganiseerd. In 10 verschillende tuinen van Alteveer/ 't Cranevelt word je verrast door live optredens van (Arnhemse) muzikanten. In elke tuin zijn er twee optredens van een half uur. Je kunt dus meerdere optredens na elkaar kiezen.

Het festival begint op het Beethovenplein om 13.30 uur met een spetterend optreden van de Samba band Monte Reno. Daarna gaan de tuinoptredens van start om 14.00 uur.

Het is een fantastische mix van allerlei muziekgenres. Er is zelfs een uniek optreden van een jong talent uit de wijk Alteveer!! Dus er is voor iedereen wat moois te beluisteren.

We hopen op mooi weer, maar ook bij slechter weer gaan de optredens door!!

Het festival draait om het genieten van de gastvrijheid, de muziek en de gezelligheid van wijk en stadsgenoten!

Het programma komt vanaf half mei te staan op de Facebookpagina 'Muziek in de Tuin' en op de website www.muziekindetuin.info

De informatie komt ook op deze website te staan.