Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Kleuradvies- en kettingworkshop

Datum: 
zaterdag 14 november 2015 13:30 tot 16:30

Twee ondernemende dames uit de
wijk slaan de handen ineen en organiseren op 14 november a.s. de workshop ‘Versier jezelf!’ U gaat uw eigen halsketting maken en niet zo maar een ketting, want deze wordt aangepast aan de kleuren die ú flatteren! Vooraf krijgt u een korte kleuranalyse van Caia Mangelsdorf en kunt u desgewenst tegen kostprijs een handig kleurenpasje aanschaffen. Heeft u ooit al een analyse gehad? Neem dan uw kleurenpaspoort of –waaier mee. U krijgt een kleine check-up om te zien of er tussentijds verschuivingen hebben plaatsgevonden. Geen idee wat voor ketting u wilt
maken? Geen probleem: alle materialen liggen klaar en er zijn voorbeelden van niet te moeilijke modellen. Nicole Buurman ontwerpt ‘sieraden waar je blij van wordt’. Handgemaakt van zoetwaterparels, (half )edelstenen, kristal en meer, voor een passend sieraad bij je kleurtype. Caia Mangelsdorf is imageconsultant en geeft kledingkleur en stijladviezen.

Workshop Versier jezelf!
Datum: 14 november 2015
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Locatie: Craneveerzaal, Viottastraat
Prijs : € 40,-
Dit is inclusief werkmateriaal voor de ketting en exclusief kleurenkaartje à € 5,50 (kan ter plekke contant worden afgerekend).
Zin om mee te doen?
Dit kan door u aan te melden bij Nicole Buurman, via e-mail kleur@nicole2b.com.

We hebben er veel zin in, graag tot ziens op 14 november!