Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Smallsteps Cranevelt

Datum: 
zaterdag 24 september 2016 10:30 tot 12:00

In kinderdagverblijf Smallsteps Cranevelt is op zaterdag 24 september een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs van 10.30 tot 12.00 uur.

Er is volop keuze uit najaars- en winterkleding in de maten 50 tot 176. Daarnaast is een ruime hoeveelheid speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Ook schoenen, laarzen, verkleedkleren, slaapzakken, buggy’s, kinderstoelen en fietsjes worden te koop aangeboden.

Zelf kleding en speelgoed te koop aanbieden kan ook, tenzij het maximaal aantal inbrengers al bereikt is. Tweederde van de opbrengst is voor de inbrenger en eenderde is voor het kinderdagverblijf. Aanmelden kan via info@kinderkledingbeursarnhem.nl

Deze beurs werd voorheen gehouden in kinderdagverblijf de Rijnkabouter naast ziekenhuis Rijnstate en is nu voor het eerst op de nieuwe locatie van het kinderdagverblijf, Daam Fockemalaan 1 in Arnhem.

Toegang is gratis.

Voor meer informatie:  www.kinderkledingbeursarnhem.nl