Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Algemene Leden Vergadering recreatieve vereniging

Datum: 
dinsdag 18 oktober 2016 20:00 tot 22:00

Hierbij worden alle wijkleden, buitenleden, ereleden en begunstigers uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de recreatieve vereniging CRANEVEER. Vanaf 19.30 is er een inloop met koffie en de vergadering start om 20.00 uur. Tijdens de ALV komt ook het functioneren van de groepen aan de orde.

Agenda:
1. Opening en mededelingen van het bestuur
2. Notulen van 7 september 2015
3. Het jaarverslag
4. Verlenen van decharge aan het bestuur voor het gevoerde beleid 2015-2016
5. Het financieel jaarverslag en verslag kascontrolecommissie
6. Verlenen van decharge aan het bestuur voor het gevoerde financiële beleid 2015-2016
7. Mededelingen en vragen vanuit de groepen
8. Contributievaststelling seizoen 2016-2017
9. Besteding giften
10. Wijkblad Craneveer
11. Bestuursverkiezing
12. Rondvraag en wat verder ter sprake komt
13. Sluiting

Het bestuur heeft voorbereidingen getroffen voor een statutenwijziging, om deze weer aan te passen aan de huidige tijd. Omdat de voorbereidingen nog niet zijn afgerond heeft het bestuur besloten deze voorgenomen wijziging nu nog niet voor te leggen aan de leden. Volgens de statuten zijn er jaarlijks enkele bestuursleden die moeten aftreden. Dit jaar treden drie bestuursleden af, Nicole Buurman, Pieter Fock en Hannie Riksen. We zoeken dus dringend naar nieuwe mensen die het bestuur willen versterken. Graag horen we als er mensen zijn die toe willen treden tot het bestuur of die eens een paar keer mee willen draaien om te kijken of een bestuursfunctie iets voor hen is. Mensen kunnen zich aanmelden via bestuur@craneveer.nl. Ze mogen dan ook al komen kennismaken bij de bestuursvergadering net voor de ALV.
De notulen, het jaarverslag en het financieel jaarverslag liggen voor de vergadering ter inzage in de recreatiezaal van Craneveer. Notulen en jaarverslag worden ook gemaild aan de groepsvertegenwoordigers. Wilt u deze ook ontvangen, geef dan uw naam en e-mailadres door via bestuur@craneveer.nl                                                    

Namens het bestuur,
Marjan van Roon,
secretaris.