Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Tentstock: een camping met een festival. 4, 5 en 6 juli op de Veluwe

Drie dagen lang kan er gekampeerd worden op de Veluwe onder het genot van muziek, theater en nog veel meer leuks.                                                                                                                       
Grenzend aan de Veluwe zet TENTSTOCK een driedaagse camping neer vol muziek, literatuur, theater en kunst in het decor van een oud militair terrein: Buitenplaats Koningsweg.
Of je nu een kampeerkluns, -fanaat of -expert bent, op TENTSTOCK kan iedereen een KAMPEERHELD zijn. Naast een bomvol muziekprogramma overdag, tellen de kampeerders van TENTSTOCK 's avonds samen de sterren, dansen in de disco, luisteren naar mooie mannen met baarden en gitaren bij een knisperend kampvuur en ritsen ’s ochtends de slaapzak open voor yoga. Ook dagrecreanten zijn meer dan welkom om als TOERIST een bezoekje te brengen aan TENTSTOCK. Voor zondag 6 juli zijn 100 TOERIST kaarten beschikbaar.
Toeristen dompelen zich van 10:00 tot 22:00 u. helemaal onder in een decor van tentjes en caravans met elk uur live muziek, literaire voordrachten, hutten bouwen en hoelahoepen.
Met op de achtergrond bomen kan men zittend in het grasveld genieten van muziek. In een oude bunkerboerderij woon je voordrachten of readings of je gaat naar de campingdisco. Voor de allerkleinste is er ook genoeg te doen: zij bouwen hutten, zetten stokpoppen in elkaar en maken het beroep postbezorger eigen.
Bezoekers kunnen zelf het podium beklimmen of met de menukaart één van de vele leuke verassingen bestellen. Van regen op je tent tot een slaapneutje.
Het terrein zal in afstemming met de natuur een geheel eigen look en feel krijgen. In verbinding met elkaar en de natuur.

KORTOM: voor iedereen die van kamperen met muziek houdt en fun ziet in mierenhopen, is TENTSTOCK dit jaar dé plek om je tent op te zetten.

TENTSTOCK – campingfestival, 4, 5 en 6 juli
Buitenplaats Koningsweg 23a op de Veluwe te Arnhem

Weekendkaarten – KAMPEERHELD 35 euro p.p.
Dagkaarten (6 juli) – TOERIST 15 euro p.p. Start verkoop: vrijdag 13 juni om 20:00 uur
via : www.tentstock.nl en www.facebook.com/tentstock