Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Informatiebijeenkomst tabletcursus senioren

Woensdagmiddag 27 januari van 14.00 tot 16.00 uur vindt een informatiebijeenkomst tablet cursus 'digitaal vitaal' plaats in wijkgebouw Craneveer, Viottastraat 22. Een informatiebijeenkomst die Buurtkracht in samenwerking met Ipad4senior organiseert voor mensen die interesse hebben in een tabletcursus. 

Ze vertellen hoe hun lessen eruit gaan zien. Ook nemen zij diverse tablets van Ipad apple en Android mee en demonstreren de werking ervan. Na deze informatie bijeenkomst kunt u besluiten wel of niet deel te nemen aan deze basiscursus van 6 lessen uitgesplitst in een aparte tablet I-pad/apple cursus en een aparte tablet Android cursus. Als u nog geen tablet heeft is deze informatiebijeenkomst de kans om u erover te laten informeren en inspireren.

Ipad4senior komt met een eigen instructeur (betaalde kracht) die 8 deelnemers kan lesgeven volgens een vast lesprogramma. Tevens hebben zij bij een mobiele wifi verbinding, beamer voor projectie en diverse tablets (te huur). (zie artikel in de bijlage)
De Ipad4senior tablet I-pad OF de tablet Android besturingssysteem zal € 85,- pp. gaan bedragen voor 6 lessen van elk 2 uur. U krijgt hierbij een oefenboek. Dit is incl. zaalhuur en koffie.
 
Ineke Langelaar, wijkbewoner, die nu de tabletles geeft, zal meedoen met deze lessenreeks en vanuit Buurtkracht een tablet café starten in de wijk. Het idee is om dat tijdens de koffie ochtenden te doen op woensdagochtend in het Altevelt.