Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Afsluiting Schelmseweg

De Schelmseweg wordt  afgesloten in verband met werkzaamheden van de Gasunie aan het gastransportnet.Het gaat om het gedeelte tussen de Waterbergseweg en de rotonde bij het Nederlands Openluchtmuseum.

10-21 februari

In de periode van 10 februari tot en met 21 februari is de rijbaan volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de Apeldoornseweg, Wagnerlaan en Cattepoelseweg (en vice versa). Gedurende de volledige afsluiting wordt bezoekers van Burgers' Zoo en Nederlands Openluchtmuseum geadviseerd vanaf de A12 de N224 (Amsterdamseweg) te volgen.

21-28 februari

Daarna gaat van 21 tot en met 28 februari de weg voor de helft open en kan het verkeer uit de richting Apeldoornseweg naar de Amsterdamseweg rijden. De andere rijrichting volgt dan eerder genoemde omleiding.

Meer informatie

Voor fietsers is er al enige tijd een omleiding. Deze omleiding blijft gelden tot de werkzaamheden zijn afgerond. Op de website www.gasuniebouwt.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden.