Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Heel Schaarsbergen Bakt!

Zet de koksmuts op en bak een taart voor de taartenbakwedstrijd tijdens het Hippe Zomerfeest Schaarsbergen op zaterdag 25 juni! Voor iedereen die van taart houdt, van het bakken van taart tot het taart eten, is 25 juni een dag om in de agenda te zetten! De Dorpskerk van Schaarsbergen organiseert tijdens het Hippe feest een overheerlijke en oergezellige TAARTENBAKWEDSTRIJD. Breng  je zelf gebakken taart op zaterdag 25 juni bij de ‘Heel Schaarsbergen bakt Stand’ op het feestterrein bij de kerk aan de Kemperbergerweg 802. Inleveren kan tussen 11:00 uur en 13:30 uur. 

De vakjury looft voor de mooiste, lekkerste en origineelste taart de wisselbokaal ‘Beste koekenbakker van Schaarsbergen’ uit.

Na de prijsuitreiking om 15:00 uur kan iedereen onder het genot van een kopje koffie of thee genieten en proeven, want de overige taarten worden per punt verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan de renovatie en herinrichting van onze Dorpskerk.

Meer informatie op de site van de Oranjevereniging www.ovschaarsbergen.nl

Veel bakplezier!