Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Bewonersparticipatie in de Arnhemse sociale wijkteams, de stand van zaken eind 2016!

Zorgbelang biedt in Arnhem burgers, cliënten van de Arnhemse wijken en professionals van de sociale wijkteams op 14 december 2016 een podium. Op dit podium kunnen zij het gesprek over participatie van de inwoners in de Arnhemse sociale wijkteams met elkaar voeren. Zorgbelang is benieuwd naar de rol van de burger (cliënt) binnen het functioneren van deze teams. Daarom nodigen we burgers, cliënten maar ook medewerkers van sociale wijkteams uit voor woensdagavond  14 december om de ervaringen met elkaar te delen.

Doel van dit alles is om:

. Te kijken wat de stand van zaken is ten aanzien van deze bewoners(cliënt)participatie binnen de sociale wijkteams

. Concrete aanbevelingen op wijkniveau te formuleren om te komen tot een vorm van  participatie in de sociale wijkteams die zo veel mogelijk aan sluit bij de wensen van de inwoners in de wijk. Uiteraard kunnen en zullen deze aanbevelingen per wijk verschillen.

Wanneer: woensdag 14 december van 19.30u -21.30u

Waar: Zorgbelang, Weerdjesstraat 168 Arnhem, IndeWeerd, zaal D.

 

U kunt zich aanmelden via stefharweg@zorgbelanggelderland.nl, 026-3842821