Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Nieuwe webredacteur(s) gezocht

Om de website actueel te houden en regelmatig nieuwe nieuwsberichten te plaatsen zijn wij op zoek naar een team van twee of drie personen dat samen de website wil onderhouden. Het is prettig als je de Nederlandse taal goed beheerst, beschikt over kennis om een site te beheren en nog mooier als je gewend bent om met Drupal te werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er goede technische ondersteuning beschikbaar is in het begin. Het gaat in eerste instantie om het vullen van de site met aangeleverde informatie, daarnaast om het zelf op zoek gaan naar informatie die leuk of interessant is om te vermelden. En als je zelf wilt bijdragen in de vorm van artikelen of foto’s kan dat uiteraard ook. Wat ons betreft is alles bespreekbaar. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur via bestuur@craneveer.nl