Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Informatieavond zonnepanelen

Denk jij er ook wel eens over na om zonnepanelen te nemen? Wil je meer weten over zonnepanelen en de verschillende mogelijkheden? Wij, buurtgenoten van Duurzaam Craneveer, hebben het een en ander uitgezocht en drie bedrijven gevraagd om een presentatie te geven en hun producten te laten zien. Kom je ook woensdag 28 juni? En neem je buren mee! Je bent van harte welkom in het Rode Kruisgebouw aan de Cattepoelseweg 263. Inloop vanaf 19:15 uur, start 19:30 uur tot 21:30 uur.

Programma

– Inleiding Duurzaam Craneveer

Voortgang werkgroepen; wat is er al gedaan en wat komt er aan?

– Presentaties
- Solar2Enjoy uit Eerbeek vertelt over zonnepanelen (PV) voor het opwekken van elektriciteit: www.solar2enjoy.com.
- SolarEnergyBooster uit Duiven, vertelt over PVT panelen. Met PVT panelen wordt zowel elektriciteit als warmte opgewekt: www.solarenergybooster.nl,

- Stafier uit Zevenaar heeft samen met IsoBouw en Velux een Plusdak ontwikkeld: een dak dat isoleert en energie opwekt met zonnepanelen, zonder dakpannen. www.plusdak.nl

Na de presentatie is er ruimte voor vragen en het bekijken van materialen. Voor vragen of contact mail even met: duurzaam@craneveer.nl. Ook je aanmedling is op dit e-mailadres welkom. Dat is niet verplicht, maar dan weten wij met hoeveel koffie en thee we rekening kunnen houden.
 

We zien je graag op 28 juni!

Energieke groet,

Duurzaam Craneveer