Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

'Feel good' weekend 9&10 december

Een 'feel good' weekend voor de hele familie om de kerstperiode alvast sfeervol in te luiden.

Zaterdagmiddag starten we om 16.00 uur (15.30 uur binnenkomst) met de familiefilm 'The sound of music". Oude tijden herleven met herinneringen die opnieuw worden beleefd.
Hoe leuk is het om deze film samen met grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen te gaan zien en beleven en voluit de liedjes mee te zingen.
Van 'the hills are alive, edelwise, so do la fa mi do re en I'm sixteen going on seventeen'. Een klassieker waar je nooit genoeg van kunt krijgen.

​De volgende dag, zondag, is het tijd voor 'Muziek bij de buren' waarvoor vele wijkbewoners hun huizen openstellen.
Na afloop nodigen wij u graag uit in de binnentuin van Altevelt van 18.30 tot 19.30 uur (18.15 uur binnenkomst) waar het Arnhems mannenkoor Die Gelre Sanghers hun kerstreportoire ten gehoren brengt.
Met een glas glühwein of warme chocolademelk in de hand, sluiten wij deze zondag af met het gezamelijk zingen van voor iedereen bekende kerstliedjes.

​Feel good in aanloop naar kerst 2017