Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Informatieavond zonnepark Koningspleij

Informatieavond zonnepark Koningspleij in MFC Presikhaven

Woensdagavond 10 januari organiseert ProfiNRG in samenwerking met de gemeente Arnhem een informatieavond over het te ontwikkelen zonnepark op de locatie Koningspleij-Noord in Arnhem.

De gemeente heeft het perceel Koningspleij-Noord na aanbesteding gegund aan ProfiNRG voor de realisatie van een zonnepark. Het zonnepark van ca 8 hectare geeft invulling aan de gemeentelijke doelstelling van New Energie made in Arnhem. In 2020 wil Arnhem 14% van de energie duurzaam opwekken en het zonnepark levert hieraan een grote bijdrage.

Tijdens de informatieavond zal ProfiNRG een toelichting geven op haar plannen en ruimte bieden voor het stellen van vragen. Daarnaast wil ProfiNRG ruimte bieden voor participatie. De informatiebijeenkomst is dan ook mede bedoeld om de interesse voor participatie onder Arnhemmers te verkennen.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 10 januari vanaf 19:30 uur in MFC Presikhaven: Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA  Arnhem.