Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Handwerkclub 50+ zoekt nieuwe gasten / buurtgenoten

Handwerkclub van 50+ tot 100+

Sinds een aantal jaren bestaat deze handwerkgroep. Ons doel is om buurtgenoten een gezellige middag te bezorgen. Er wordt gehaakt, gepunnikt, gebreid, gelachen, geroddeld of wat er ter tafel komt. Tevens verzorgen wij ook themamiddagen met Kerst, Pasen of andere bijzondere dagen. Wij zetten de deur open voor buurtgenoten, die wat afleiding en ontspanning zoeken.

Ons groepje is helaas wat aan het uitdunnen vandaar deze oproep. Ben jij onze nieuwe gast of meen je iemand te kennen in je naaste omgeving die hier behoefte aan heeft, meldt je bij Thea. Wij zorgen zo nodig ook voor vervoer. Enige vereiste is dat men zelfstandig kan lopen. Kom op maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur naar de Waterbergseweg 5, 6815 AL te Arnhem en schuif aan. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd tegen een kleine vergoeding van 5 euro.

Bel: 06-54283031 of 026-4425791.

Thea Zeuner Waterbergseweg 5, 6815 AL Arnhem.

E-mail: theazeuner@planet.nl