Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Paaseieren zoeken in het Openluchtmuseum; zondag 25 maart

Om nu alvast te noteren: zondag 25 maart gaan we weer paaseieren zoeken

Hoewel de winter nog lang niet voorbij is en ik gisteren kinderen hoorde overleggen over de carnavalskostuums die ze willen gaan dragen, zijn de voorbereidingen voor het paaseieren zoeken ook al weer aan de gang. Op zondag 25 maart gaan we weer paaseieren verstoppen in het Nederlands Openluchtmuseum.

Dat kan alleen maar als er genoeg vrijwilligers zijn die die dag willen helpen. We kunnen gelukkig voor een deel rekenen op helpers uit eerdere jaren, maar er is ook altijd behoefte aan wat nieuwe helpers. Jongeren mogen vanaf 12 jaar mee helpen met verstoppen van de eieren en hazen, of het uitzetten van een speurtocht. Nog jongere kinderen mogen ook helpen, maar dan alleen als ook één van de ouders meehelpt met het kind.

Om het hele evenement in goede banen te leiden zijn er ongeveer 30 vrijwilligers nodig. Geeft u zich dit jaar ook daarvoor op? bestuur@craneveer.nl

De inschrijving zal dit jaar anders verlopen dan andere jaren. Zodra daarover meer bekend is, leest u het in de volgende Craneveer  en op de posters op diverse plekken in de wijk.