Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

P1 van het Openluchtmuseum tijdelijk gesloten

Van 12 maart t/m 1 juni 2018 is de bezoekersparkeerplaats P1 van het Nederlands Openluchtmuseum gesloten. De Gasunie voert werkzaamheden (o.a. vervangen van gasleidingen) rondom het gasverdeelstation uit. Bezoekers kunnen parkeren op P2, P3 en bij grote drukte op de Cattepoelseweg in Arnhem. Wij communiceren dit ongemak op onze website, vermelden het in de nieuwsbrief en informeren onze zakelijke klanten. Op deze manier hopen wij de parkeeroverlast in de buurt te beperken.