Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Werkzaamheden Kluizeweg

Nieuw asfalt Kluizeweg

Van dinsdag 20 april tot en met woensdag 2 juni zijn er werkzaamheden aan de Kluizeweg. De bovenste laag asfalt is versleten en aan vervanging toe. Daarom krijgt de Kluizeweg nieuw asfalt. Ook wordt het asfalt op enkele kruispunten vervangen door klinkers. Hier worden drempels aangebracht om de snelheid terug te brengen en de verkeersveiligheid te verhogen.
De werkzaamheden zijn overdag tussen 7.00 uur en 16.30 uur.

Afgesloten

Vanwege de bereikbaarheid en zo min mogelijk overlast worden de werkzaamheden in fasen uitgevoerd. Het werkgebied wordt volledig afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. Dit wordt ter
plekke met borden aangegeven. Tijdens het werk is het niet mogelijk om te parkeren. Alle woningen aan de Kluizeweg blijven te voet bereikbaar.

Openbaar vervoer

Tot en met 22 april geldt de normale dienstregeling. Vanaf 23 april tot en met 2 juni rijden de bussen via een omleiding. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Informatie Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Roelofs:
www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app. Op de website en via de app zijn verschillende looproutes te zien.