Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Schelmseweg gedeeltelijk afgesloten van 17 t/m 19 oktober

Nieuw asfalt deel Schelmseweg tussen Zijpendaalseweg en De Wolflaan

Van maandag 17 tot en met woensdag 19 oktober wordt op een deel van de Schelmseweg het asfalt vervangen. Het gaat om het deel tussen de Zijpendaalseweg en de De Wolflaan. Het wegdeel is die periode afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De werkzaamheden beginnen om 07.00 uur tot 17.00 uur.

Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en de stal van Westeneng zijn bereikbaar. Wel kan er sprake van (grote) hinder zijn. Het openbaar vervoer rijdt volgens de dienstregeling. De hulpdiensten kunnen langs het werk.