Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Een sportieve groep!

Iedere woensdagavond tussen 19.00-20.00 uur is er een heerlijke Zumbales in de bovenste gymzaal van Craneveer. Alle spieren worden op een swingende wijze goed getraind!

De groep van 22 dames,  waarvan de leeftijd varieert tussen de 25 en 70 jaar wink, danst onder de bezielende leiding van Anita van Hofwegen op muzieknummers van verschillende stijlen. Natuurlijk gaat het vooral om Zumba , een workout op basis van Salsadansen, maar aan het eind van de les komen ook de matjes tevoorschijn en de grondoefeningen.We dansen voluit en een ieder houdt haar eigen grenzen van kunnen in de gaten. Er heerst  een fijne sfeer, waarbij iedereen zich  op haar gemak voelt. Dus… kom je één van ons tegen en vraag je je af hoe het komt dat wij er zo energiek uitzien smiley…..

Hartelijke groeten,

Hetty de Jonge
activiteiten@craneveer.nl 

P.S. Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen!