Naast het verzorgen van diverse sportieve en ontspannende activiteiten in de recreatiezaal en de gymzalen, worden er door de recreatieve vereniging, en met inzet van enthousiaste vrijwilligers, tal van activiteiten voor de wijkbewoners georganiseerd of mede mogelijk gemaakt.

Muziek in de Tuin

Wat is Muziek in de Tuin?

Denk aan een fraaie zomerdag met een prachtig blauwe lucht, dames met hun mooiste zomerjurken aan, heren in fraaie zomeroutfits, kinderen die blij en vrolijk spelen. De buurt komt tot leven. Overal zie je mensen over straat flaneren die van tuin naar tuin gaan om te luisteren naar live muziek onder het genot van een hapje en een drankje samen met hun buurtgenoten.

Muziek in de Tuin is een veelzijdig openluchtfestival georganiseerd door bewoners van Alteveer/’t-Cranevelt. De eerste editie vond plaats op 10 juli 2016. Het festival draait om het genieten van de gastvrijheid, de muziek en de gezelligheid van wijk- en stadsgenoten!

Op zondagmiddag 9 juli 2017 werd de 2e editie georganiseerd. In 10 verschillende tuinen van Alteveer/ 't Cranevelt werd je verrast door live optredens van (Arnhemse) muzikanten. In elke tuin zijn er twee optredens van een half uur. Je kunt dus meerdere optredens na elkaar kiezen.

Het festival begon op het Beethovenplein om 13.30 uur met een spetterend optreden van de Samba band Monte Reno. Daarna gaan de optredens van start om 14.00 uur in de tuinen. Het is een fantastische mix van allerlei muziekgenres. Er is zelfs een uniek optreden van een jong talent uit de wijk Alteveer!! Dus er is voor iedereen wat moois te beluisteren. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

We hopen op mooi weer, maar ook bij slechter weer gaan de optredens door!!

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina ‘Muziek in de Tuin’ en op de website www.muziekindetuin.info