Naast het verzorgen van diverse sportieve en ontspannende activiteiten in de recreatiezaal en de gymzalen, worden er door de recreatieve vereniging, en met inzet van enthousiaste vrijwilligers, tal van activiteiten voor de wijkbewoners georganiseerd of mede mogelijk gemaakt.

Muziek in de Tuin

Wat is Muziek in de Tuin?

Denk aan een fraaie zomerdag met een prachtig blauwe lucht, dames met hun mooiste zomerjurken aan, heren in fraaie zomeroutfits, kinderen die blij en vrolijk spelen. De buurt komt tot leven. Overal zie je mensen over straat flaneren die van tuin naar tuin gaan om te luisteren naar live muziek onder het genot van een hapje en een drankje samen met hun buurtgenoten.

Muziek in de Tuin is een veelzijdig openluchtfestival georganiseerd door bewoners van Alteveer/’t-Cranevelt. De eerste editie vond plaats op 10 juli 2016. Het festival draait om het genieten van de gastvrijheid, de muziek en de gezelligheid van wijk- en stadsgenoten!

2019

Opening zondag 23 juni om 13.00uur op het Beethovenplein met een spetterend optreden van Sambaband Monte Reno!! Start muziek optredens in de tuinen 13.30.

Muziek in de Tuin is een veelzijdig openlucht muziekfestival, georganiseerd door bewoners van Alteveer/’t-Cranevelt.

In 12 verschillende tuinen van Alteveer/ ‘t Cranevelt word je verrast door liveoptredens van (Arnhemse) muzikanten. In elke tuin zijn er twee optredens van een half uur. Hierdoor is het mogelijk dat je 3 of 4 verschillende optredens kunt bezoeken en een kijkje kan nemen in de tuin van je buren. Het festival begint op het Beethovenplein om 13.00 uur met een spetterend optreden van Bateria Monte Reno. Daarna gaan de tuinoptredens van start om 13.30 uur. Het festival biedt een mooie mix van allerlei muziekgenres.

Voor kinderen tot 5 jaar is er om 16.15 uur een speciale kindersessie door Mariposa (zie schema). Er is dus voor iedereen wat moois te beluisteren. We hopen op mooi weer, maar ook bij slechter weer gaan de optredens door! Het festival draait om het genieten van de muziek, de gastvrijheid en de gezelligheid van wijk en stadsgenoten. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zie het programma op deze website - http://www.muziekindetuin.info/#/program   

En het programma in PDF (link invoegen hier, zie bijlage)

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina ‘Muziek in de Tuin’ en op de website www.muziekindetuin.info