Naast het verzorgen van diverse sportieve en ontspannende activiteiten in de recreatiezaal en de gymzalen, worden er door de recreatieve vereniging, en met inzet van enthousiaste vrijwilligers, tal van activiteiten voor de wijkbewoners georganiseerd of mede mogelijk gemaakt.

Craneveer Grooves

Vier keer per jaar wordt het wijkgebouw door een aantal enthousiaste buutbewoners omgebouwd tot een heuse discotheek. Iedereen van dertig jaar en ouder uit Alteveer en 't Cranevelt is welkom om te komen dansen of gezellig een biertje te komen drinken en wijkgenoten te ontmoeten.

Om 21.00 uur gaat de volumeknop open en om 0.00 uur ligt de laatste plaat op de draaitafel zodat je de volgende ochtend weer uitgeslapen aan het ontbijt kunt zitten. Kijk op de website voor de eerstvolgende datum en zet die in je agenda!

Sinds kort kunnen ook de kinderen in de wijk zich op de dansvloer wagen: Kids Grooves! voor kinderen uit groep 1 t/m 3 van 15.00 tot 16.00 uur en de Grooves Junior! voor groep 4 t/m 8 van 18.30 tot 20.00 uur voorafgaand aan de 30+ Grooves.