Naast het verzorgen van diverse sportieve en ontspannende activiteiten in de recreatiezaal en de gymzalen, worden er door de recreatieve vereniging, en met inzet van enthousiaste vrijwilligers, tal van activiteiten voor de wijkbewoners georganiseerd of mede mogelijk gemaakt.

Buurtfestival

Om het jaar wordt er op het Beethovenplein een groots Buurtfeest voor de hele wijk gehouden. Het laatste feest was zelfs een tweedaags festival op vrijdag(avond) 8 en zaterdag 9 september. 

Vrijdagavond was er de kinderdisco met daarna voor de hele familie een avondje bios in de grote tent! 

We begonnen de zaterdag al vroeg met Yoga om 11.00.

Om 14.00 startte de zeepkistenrace met een uniek en supersnel parcours vanaf de Waterbergseweg, dan berg af door de Diepenbrocklaan, de Beethovenlaan en eindigend in de grote feesttent. De snelste en origineelste zeepkisten vallen uiteraard in de prijzen!

Voor alle info lees je de flyer /sites/craneveer.nl/files/imce/a2_poster416.pdf

Zonder vrijwilligers geen buurtfeest! Geef je daarom nu al op als vrijwilliger/commissielid door een mailtje te sturen naar buurtfeest@craneveer.nl!

Benieuwd wanneer het Buurtfeest is ontstaan en wie daarvoor verantwoordelijk was? Klik dan hier. Ook zijn er verslagen van alle Buurtfeesten en bekijk het fotoalbum en de filmpjes op deze website.