Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

19 april: Haal nu gratis een zak compost op!

Haal nu gratis een zak compost op!

Koffieprut, aardappelschillen, etensresten, uitgebloeide bloemen: een groot deel van ons afval vormt samen ons groente-, fruit- en tuinafval (gft). Als we dit goed scheiden, kunnen we er nieuwe producten
van maken, bijvoorbeeld compost. Dit kun je gebruiken voor perkjes, parken en sportterreinen. Ook dit jaar willen wij u weer graag bedanken dat u uw gft-afval apart inzamelt en zo meehelpt aan duurzaam
hergebruik ervan.
Op vertoon van uw afvalpas kunt u vanaf maandag 19 april gratis een zak, van Arnhems gft gemaakte, compost ophalen. U kunt daarvoor terecht bij de Afvalbrengstations en bij de kringloopwinkel van 2Switch aan de Westervoortsedijk 120. Zo lang de voorraad strekt!
 

Bijlage: