Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Aanmelding laatste ronde gratis Tegelophaalservice geopend

Aanmelding laatste ronde gratis Tegelophaalservice geopend
Alle Arnhemmers kunnen hun ‘steentje bijdragen’ tegen de gevolgen van klimaatverandering Hitte, droogte en hevige regen: ook dit jaar is klimaatverandering weer duidelijk voelbaar. Met minder tegels en meer beplanting hebben we minder last van deze weersextremen. Groen zorgt namelijk voor verkoeling, voorkomt uitdroging én zorgt voor minder wateroverlast. Houd je hoofd koel en je voeten droog door je aan te melden voor de gratis Tegelophaalservice en je tuin te vergroenen.
Spelregels
Alle particuliere Arnhemmers die minimaal 2m2 en maximaal 20m2 aan tegels gaan vervangen door groen kunnen zich tot en met 1 oktober aanmelden voor de gratis Tegelophaalservice. De tuintegels
moeten op zondag 2 oktober na 16.00 aan de straat worden gezet, waarna ze op maandag 3 oktober worden opgehaald. De tegels moeten plaats maken voor bomen, struiken en/of ander groen. Ga naar
www.tegelophaalservice.nl voor meer informatie en het aanmeldformulier.