Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Loopgroep Warnsborn start begin januari 2024 2 cursussen

Voor alle mensen die gezond en sportief 2024 willen beginnen start Loopgroep Warnsborn twee cursussen.
De beginnerscursus hardlopen.
Voor iedereen die 2024 sportief goed wil beginnen start Loopgroep Warnsborn een loopcursus voor mensen die niets of nauwelijks iets aan hardlopen hebben gedaan. De cursussen starten op woensdag 10 en op zaterdag 13 januari. Bij de beginnerscursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als men eenmaal de goede techniek te pakken heeft, komt dat vanzelf!
De cursus duurt 10 weken, in die weken wordt de conditie rustig uitgebouwd van nul naar 20 minuten hardlopen.

  • De cursus op woensdag (10 jan.) begint om 19.30 uur. Startlocatie is de school naast de Heilige Hartkerk bij de kruising van de Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan.
  • Zaterdag (13 jan.) begint s’morgens de cursus om 8.30 uur. Startlocatie is de parkeerplaats van de Oranjerie op Warnsborn.

Core-Stability training in de zaal voor hardlopers.
Op maandag 15 januari start een bijzondere zaaltraining, speciaal voor hardlopers en andere duursporters. Op een leuke intensieve wijze kan men daar werken aan een sterke Core-Stability. Dit doen we door in de gymzaal, op een uitgebalanceerde manier, werken aan je kracht, controle en evenwicht. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van 2 twee trainingsvormen, de methode Verheul en Pilates. Zo kan men op een goede manier de sportprestatie nog een extra boost geven en werken aan blessure preventie.
De trainingen vinden plaats op maandag in de gymzaal van de Bauerstraat 6, in Arnhem-Noord. De start is op 15 januari en gaat 10 weken door tot en met maandag 25 maart. De tijd is van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden www.loopgroepwarnsborn.nl , maar men kan ook rechtstreeks contact opnemen met de trainer van de loopcursussen: Albert Stoter, tel. (06) 54635988 of e-mail
albert@loopgroepwarnsborn.nl