Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Sonsbeek Theateravenue

Datum: 
donderdag 7 augustus 2014 (Hele dag) tot zondag 10 augustus 2014 (Hele dag)

Van donderdag 7 t/m zondag 10 augustus 2014 vindt de 16e editie van de SonsbeekTheaterAvenue plaats in het Sonsbeek park in Arnhem. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van Arnhem.

De Sonsbeek TheaterAvenue is niet meer weg te denken uit Arnhem. Het  jaarlijks terugkerende, vierdaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in hetSonsbeek Park in Arnhem. Vele tienduizenden bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. ‘Theaterkermis van het Oosten’ wordt het festival ook wel genoemd.