Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Kids Grooves Junior

Datum: 
zaterdag 13 december 2014 16:00 tot 20:00

Hou je van dansen en wil je dat wel eens doen in een ‘echte discotheek’? Dat kan op zaterdag 13 december in het wijkgebouw van Craneveer (ingang naast de gymzalen aan het schoolplein van de Pieter Brueghelschool).

Kinderen uit groep 1t/m 3 kunnen komen dansen van 16.00 – 17.00uur. Neem je ouders gerust mee naar binnen als je dat wilt dan kunnen ze even komen kijken. Deze keer met een dansworkshop van Kunstbedrijf Arnhem

Voor jongens en meisjes uit groep 4 t/m 8 van is er GroovesJunior! van 19.00 – 20.00uur. Je vader en moeder mogen lekker buiten blijven staan, wij zorgen er voor dat binnen alles op rolletjes loopt. Ze moeten je alleen om 20.00 uur weer op komen halen.

De entreeprijs is 2,50 euro, inclusief consumpties.

Laat ons vast weten wat je favoriete nummer is door op de website www.craeveer.grooves.nl op ‘verzoeknummer’ te klikken, dan gaan wij ons best doen om het de 13e te draaien. Zet er even bij of het voor de Kids- of Junior Grooves is.

We zien je graag op zaterdag 13 december!