Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Bonte Was draait allerlaatste wasje!

Datum: 
zaterdag 11 april 2015 12:30 tot 14:30

De ‘BONTE WAS’ draait voor de laatste keer op zaterdag 11 april! Kom nog één keer heerlijk snuffelen tussen vrolijke 2 e hands voorjaars- en zomerkinderkleding! Natuurlijk zijn er ook weer volop kinderspullen te koop, zoals speelgoed, spelletjes, puzzels, boeken, CD's, DVD's, verkleedkleren, sportschoenen, fietsen en babyspulletjes. De ‘Bonte Was’ draait in Recreatiezaal Craneveer, aan het einde van de Viottastraat, wijk Cranevelt, van 12.30 tot 14.30 uur. Wil je graag kinderkleding en/of kinderspullen inleveren vraag dan informatie en een verkoopnummer aan. Van de spullen die wij voor jou verkopen ontvang je maar liefst 80% van de opbrengst!

Voor meer informatie: Judith Graafsma 06 5168 9288, judith.graafsma@upcmail.nl Rachel Lichtenberg, 06 3641 1691, lichtenberg.arnhem@upcmail.nl

Graag tot ziens bij de ‘Bonte Was’