Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Filmhuis Buurtkracht

Datum: 
zondag 27 september 2015 14:00 tot 16:00

Filmhuis Buurtkracht draait de succesvolle film 'Intouchables' op: Zondag 27 september

Matinee van 14:00 -16:00 uur (deur open 13:45)

Kosten: 5,00 per kaartje (inclusief 1x koffie/thee koekje)

Waar: Craneveer, Viottastraat 1 (de ingang van Craneveer bevindt zich bij het gymzalencomplex in de bocht van de Viottastraat aan het schoolplein van de Pieter Brueghelschool)

Aanmelden bij Buurtkracht@craneveer.nl, de intekenlijst bij de Coop, Altevelt, Rode Kruis, Postagentschap Oremusplein of via 06-27505060

Mensen die ook meedoen met Altelekker kunnen aansluitend dineren bij het Altevelt.

INTOUCHABLES

Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt. Kortom, de minst geschikte persoon voor de job. Samen zullen ze een middenweg moeten vinden tussen Vivaldi en Earth Wind and Fire, tussen het kostuum en het trainingspak...