Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Filmhuismatinee Buurtkracht

Datum: 
zaterdag 24 oktober 2015 14:00 tot 16:00

Matinee van 14:00 -16:00 uur (deur open 13:45)
Kosten: 5,00 per kaartje (inclusief 1x koffie/thee koekje)

Waar: Craneveer, Viottastraat 29 (de ingang van Craneveer bevindt zich bij het gymzalencomplex in de bocht van de Viottastraat aan het schoolplein van de Pieter Brueghelschool)

The Best Exotic Marigold Hotel (2011)
Komisch drama waarin een groep Britse gepensioneerden hun oude dag doorbrengt in het Marigold Hotel in de Indiase stad Bangalore Een groep Britse gepensioneerden wil hun oude dag doorbrengen in het exotische India. Ze hebben allemaal hun eigen redenen om Engeland vaarwel te zeggen en laten zich verleiden door de flitsende advertentie van het gerestaureerde Marigold Hotel. Maar eenmaal daar, blijkt het voormalige paleis een stuk minder luxe te zijn. De senioren zullen er het beste van moeten maken. Dat gaat de meeste van hen bijzonder goed af. In de drukke stad Bangalore krijgt hun leven weer kleur.

Aanmelden bij Buurtkracht@craneveer.nl, de intekenlijst bij de Coop, Altevelt, Rode Kruis,  Postagentschap Oremusplein of via 06-27505060