Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Quiz & Grooves

Datum: 
zaterdag 19 december 2015 20:00 tot zondag 20 december 2015 00:00

Zaterdag 19 december 2015 is er weer Quiz & Grooves!, denken en dansen in wijkgebouw Craneveer. Om 20.00 uur gaan we van start met de Quiz. In teams van 6 personen strijden de deelnemers om het felbegeerde bord ‘Slimste straat van Alteveer/Cranevelt’. Vorm een team samen met je buren, vrienden, familie, werkgroep of sportclub en schrijf je in via info@craneveergooves.nl of gebruik de contactbutton op deze website. Geef svp ook door uit hoeveel personen je team bestaat. Je kunt je ook individueel inschrijven en op de avond zelf een ad hocteam vormen met andere deelnemers.

let op! Vanwege de brandweervoorschriften mogen er maximaal 100 personen in het wijkgebouw. Om van deelname verzekerd te zijn, raden we je aan om je van tevoren in te schrijven want vol=vol. Wijkvereniging Craneveer heft 3 euro entree p.p. voor luxe hapjes en gebruik van de zaal.

Na de quiz gaat het volume geleidelijk omhoog maar is er ook nog de gelegenheid tot nakletsen. Onze DJ’s mixen hun beste danshits vloeiend aan elkaar zodat we de avond kunnen afsluiten met een swingend feest. Entree voor Craneveer Grooves vanaf 22.00uur gratis!