Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Buurtkrachtlezing Belevenissen uit Bolivia

Datum: 
zondag 13 november 2016 14:15 tot 16:00

Locatie: wijkgebouw Altevelt, ingang aan de Lisztstraat

Tijd: 14:15 - 16:00 uur, inloop vanaf 14:00 uur

Prijs: € 3,- incl. koffie/thee

 

Belevenissen uit Bolivia

Wijkbewoners Willy van Willigen en Albrik Dávila vertellen over hun ervaring van 16 jaar leven in Bolivia. Alle informatie over Bolivia is van internet te halen. Maar wat is nu leuker om van een buurtgenoot uit Alteveer te horen wat je allemaal meemaakt als je emigreert, er 16 jaar woont, een bedrijf start, een kind krijgt en weer remigreert naar Nederland? Wat voor een impact heeft dat op je leven? Deze middag kunt u luisteren naar de persoonlijke ervaringen van een multicultureel echtpaar; een Nederlandse vrouw met een Guatemalteekse man. Ze laten veel foto’s en spullen zien. Tevens vertellen ze over de grote diversiteit van de natuur waarover je niet uitgepraat raakt. Kortom, kom luisteren en proef de Boliviaanse sfeer op deze middag.