Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Wijkbijeenkomst {st}Oerbos

Datum: 
donderdag 23 maart 2017 20:00 tot 22:00

Gemeente Arnhem heeft het bosgebied De Waterberg aangewezen als [St]Oerbos. Een bos waar de natuur z'n gang kan gaan. Het bos is gelegen ten noorden van het Nederlands Openluchtmuseum. Wilt u meedenken of meer weten over de toekomst van het bos? Kom dan naar de bewonersbijeenkomst.

[St]Oerbos De Waterberg blijft beleefbaar Het bos van de Waterberg in Arnhem-Noord is aangewezen als plek om uit te groeien tot [St]Oerbos. Het bos heeft nu al bijzondere natuurwaarden en kan uitgroeien tot een echt [St]oerbos. Het gaat om een gebied van ruim 80 hectare. Het bos blijft vrij toegankelijk voor iedereen en moet een plek worden waar de natuur zijn gang kan gaan. Werkgroep [St]Oerbos Wij zijn een enthousiaste groep bewoners die het initiatief hebben genomen een werkgroep [St]Oerbos te vormen. Wij willen nadenken over hoe we het bos beleefbaar en toegankelijk houden en hoe we de ontwikkeling van het bos en van de natuur kunnen volgen. Dit willen we delen met zoveel mogelijk Arnhemmers Dag van het [St]Oerbos De werkgroep wil dit jaar een dag van het [St]Oerbos organiseren. Op deze dag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud die te maken hebben met beleven van het [St]Oerbos. Doet u mee? Wij willen u in formeren over onze ideeën over het [St]Oerbos. En wij willen u vragen met ons mee te denken en/of mee te doen. 

Locatie: Recreatiezaal Craneveer Tijd: 20:00 - 22:00 uur (zaal open 19.30 uur) Viottastraat 10, Arnhem