Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

ALV Recreatieve vereniging Craneveer

Datum: 
woensdag 30 augustus 2017 19:45 tot 22:00

UITNODIGING

VOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN CRANEVEER

op woensdag 30 augustus 2017 van 20.00 – 22.00 UUR

in de recreatiezaal van CRANEVEER, Viottastraat.

 

Arnhem, 17 augustus 2017

 

Beste leden,

Hierbij worden alle wijkleden, buitenleden, ereleden en begunstigers uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de recreatieve vereniging CRANEVEER. Vanaf 19.45 is er een inloop met koffie en de vergadering start om 20.00 uur. Tijdens de ALV komt ook het functioneren van de groepen aan de orde.

Agendavoorstel ALV:

Opening en mededelingen
Notulen ALV van 21 feb. 2017
Jaarverslag 2016 - 2017
Huishoudelijk reglement (besluitvormend)
Contributies, verhogingen 2017-2018
Voorstel herstructurering verenigingscontributie vanaf 2018- 2019  (Louis)
Begroting 2017-2018 (Jorgo)
Bestuursverkiezing, de secretaris stelt functie beschikbaar.
Instellen Jubileumcommissie
Wensen en mededelingen uit de groepen.
Rondvraag en wvttk.

 

Voor de volgende groepen willen we de contributies verhogen: Bridge naar €40, Tai Chi en Qi Gong naar €310 en voor de seniorengroep naar €375. De andere contributies blijven gelijk aan die van dit jaar.

Volgens de statuten moet jaarlijks een bestuurslid aftreden. Dit jaar treedt de secretaris, Marjan van Roon af. Omdat het aantal bestuursleden dan terugloopt naar drie, in plaats van de gewenste zeven bestuursleden zoeken we dringend naar nieuwe mensen die het bestuur willen versterken.  Graag horen we als er mensen zijn die toe willen treden tot het bestuur of die eens een paar keer mee willen draaien om te kijken of een bestuursfunctie iets voor hen is. Mensen kunnen zich aanmelden via bestuur@craneveer.nl.

De notulen, het jaarverslag en het concept huishoudelijk reglement liggen voor de vergadering ter inzage in de recreatiezaal van Craneveer. Deze stukken  worden ook gemaild  aan de groepsvertegenwoordigers. Wilt u deze ook ontvangen, geef dan uw naam en e-mailadres door via bestuur@craneveer.nl.

 

Met vriendelijke groet en tot ziens op 30 augustus.

Namens het bestuur,

Marjan van Roon,

secretaris.