Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Landelijke Open Manegedag op Arnhems Hippisch centrum de Waterberg

Datum: 
zondag 17 september 2017 10:00 tot 17:00

Kom op zondag 17 september met het hele gezin naar de Open Manegedagen op Arnhems Hippisch centrum de Waterberg en stap in de wereld van het paard! De open dag is van 10:00 tot 17:00 en gratis toegankelijk voor iedereen.

De Open Dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven op Arnhems Hippisch centrum de Waterberg. Op het programma staat onder andere pony’s borstelen, ponyritjes, een clinic van topruiter Uriël Taken, een demo grondwerk van Romy Huisman met Snuitje (bekend van YouTube kanaal Snuitable), schminken, hoefijzerwerpen een springkussen en nog heel veel meer leuke dingen. De eigenaren Gwendolin en Liset en de gecertificeerde instructeurs zijn aanwezig om toelichting te geven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis!

AHC de Waterberg is gelegen tussen en in de nabijheid van de prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe, Koningsheide, Warnsborn, de Posbank en het Deelerwoud.

AHC de Waterberg is een bedrijf waar met alle zorgvuldigheid en professionaliteit met de paarden, pony’s en de bezoekers wordt omgegaan. De ruiters moeten erop kunnen vertrouwen dat zij in goede handen zijn, omringd door mensen met kennis en ervaring.

Naast paardrijlessen voor de jeugd en volwassenen kunt u er onder andere ook terecht voor kinderfeestjes, ponykampen, trainingen, stalling van uw paard of pony, wedstrijden,  buitenritten en  uw (bedrijfs) feesten en partijen.

Waar?
AHC de Waterberg

Schelmseweg 95-97, 6816 SJ Arnhem.