Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Afscheidsreceptie Ronald Verhoeff in Craneveer

Datum: 
zaterdag 3 maart 2018 16:00 tot 18:00

Afscheidsreceptie Ronald Verhoeff, Foto Cranevelt:

Eind februari komt er een eind aan het tijdperk van Ronald Verhoeff op het Oremusplein. Hij sluit dan de fotozaak annex het postagentschap ‘Foto Cranevelt’. Wie heeft daar niet zijn postzegels gekocht, foto’s afgedrukt, pasfoto’s laten maken of een pakketje afgehaald? En misschien zijn er nog mensen in de wijk die daar hun eerste camera hebben gekocht? En hoeveel kinderen hebben zich daar in de loop der jaren niet ingeschreven voor het paaseieren zoeken?

Op allerlei manieren heeft Ronald bijgedragen aan onze vereniging. Als sponsor, door zijn winkel beschikbaar te stellen als inschrijfplaats, door veel documenten voor ons uit te draaien. Wij zijn Ronald daar zeer erkentelijk voor.

We willen hem na ruim 50 jaar dan ook niet zomaar laten vertrekken. Zowel Ronald zelf als zijn winkel zijn beeldbepalend in de wijk . Daarom nodigen wij u graag uit om samen het glas te heffen en nog eens terug te denken aan ‘die goede oude tijd daar op het Oremusplein’. Als u nog foto’s heeft van Foto Cranevelt door de jaren heen zouden we het heel leuk vinden om die op 3 maart te kunnen laten zien.

Wij nodigen u van harte uit voor zijn afscheidsreceptie op zaterdag 3 maart a.s.

Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kunt u hem en zijn vrouw Ilse in de recreatiezaal van Craneveer, Viottastraat 10,  de hand schudden. De week erna hopen Ronald en Ilse te genieten van een korte welverdiende vakantie. Het is dan jammer als ze een huis vol bloemen achterlaten.

We hopen voor hem dat er veel mensen komen.

Bestuur Craneveer.

 

meer info: zie Craneveer