Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Inloop avond Vrij-Katholieke Kerk (op de berg..)

Datum: 
donderdag 29 maart 2018 20:00 tot 21:00

De Vrij-Katholieke Kerk aan de Wagnerlaan, bij veel wijkbewoners bekend als het kerkje ‘op de bult’, organiseert deze week een aantal activiteiten voor omwonenden. Zij die graag eens willen komen kijken, zijn op donderdagavond (20.00 uur), vrijdagavond (20.00 uur), zaterdagavond (20.00) en zondagmorgen (10.30) welkom.

‘Op Witte donderdag, Goede Vrijdag en Stille zaterdag en eerste Paasdag beelden wij, door middel van oude rituelen en symbolen, een verhaal uit dat geen absolute waarheden biedt en evenmin directe antwoorden op levensvragen geeft, maar voor hen die nieuwsgierig zijn wel de kans biedt om zelf, aan de hand van deze rituelen, opzoek te gaan naar eigen antwoorden’, aldus de organisatie.

‘Wij vertellen niet hoe de wereld en het leven in elkaar zitten, want dat weten we zelf ook niet. Wel vinden we het fijn om anderen met ons zo’n spannende reis te gunnen en de kans te geven dit voor zichzelf te ontdekken. Dit doet recht aan onze wens het gebouw voor iedereen te laten zijn.’

Voor meer info: zie https://www.vkk.nl/20_arnhem.htm