Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Buurtquiz in de recreatieruimte Viottastraat

Datum: 
zaterdag 2 juni 2018 20:30 tot 22:30

Wijkgenoten!

De december-aflevering van de quiz staat in het voorprogramma van de Grooves!, maar net als vorig jaar hebben we ook een losse aflevering.

Op *zaterdag 2 juni* kun je de strijd aan gaan met andere buurtbewoners. Teams van maximaal zes deelnemers krijgen vragen over bijvoorbeeld kunst, entertainment, Arnhem en wetenschap. Vragen waarop je je niet kunt voorbereiden. Voorbeelden van groepjes zijn: een paar buren, de donderdagavond volleyballers, de Craneveer redactie, of een gezin (met oudere kinderen). Geen team? Uit losse aanmeldingen worden terplekke teams gevormd. zaterdag 2 juni 2017 van 20.30 tot 22.30 uur (koffie vanaf 20.00 uur) recreatieruimte Craneveer aan de Viottastraat toegang gratis Inschrijven noodzakelijk: buurtquiz@craneveer.nl Het aantal deelnemers wordt beperkt door de ruimte. Schrijf je daarom vandaag nog in!