Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Opening zondag 1 juli om 13.00uur op het Beethovenplein met een spetterend optreden van Sambaband Monte Reno!! Start muziek optredens in de tuinen 13.30.

Datum: 
zondag 1 juli 2018 13:00

Muziek in de Tuin is een veelzijdig openlucht muziekfestival, georganiseerd door bewoners van Alteveer/’t-Cranevelt.

In 12 verschillende tuinen van Alteveer/ ‘t Cranevelt word je verrast door liveoptredens van (Arnhemse) muzikanten. In elke tuin zijn er twee optredens van een half uur. Hierdoor is het mogelijk dat je 3 of 4 verschillende optredens kunt bezoeken en een kijkje kan nemen in de tuin van je buren. Het festival begint op het Beethovenplein om 13.00 uur met een spetterend optreden van Bateria Monte Reno. Daarna gaan de tuinoptredens van start om 13.30 uur. Het festival biedt een mooie mix van allerlei muziekgenres.

Voor kinderen tot 5 jaar is er om 16.15 uur een speciale kindersessie door Mariposa (zie schema). Er is dus voor iedereen wat moois te beluisteren. We hopen op mooi weer, maar ook bij slechter weer gaan de optredens door! Het festival draait om het genieten van de muziek, de gastvrijheid en de gezelligheid van wijk en stadsgenoten. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zie het programma op deze website - http://www.muziekindetuin.info/#/program

Of als pdf via  het nieuws op deze site: https://www.craneveer.nl/2018/06/programma-muziek-de-tuin-1-juli-2018