Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

AMZAF in Openluchtmuseum

Datum: 
zaterdag 7 juli 2018 (Hele dag)

Zaterdag 7 juli a.s. wordt voor de achtste keer het AMZAF Young Talent Festival gehouden in het Nederlands Openluchtmuseum. AMZAF biedt een podium aan jonge talenten op het gebied van kunst en cultuur. Trijntje Oosterhuis verzorgt een workshop voor 10 aanstormende vocalisten en treedt later die avond zelf op.

TOPTALENTEN OP 7 PODIA
Op 7 podia verspreid door het museumpark is een keur aan jonge talenten te zien en te horen: Jazz Focus Big Band, Nederlands Jeugd strijkorkest, ArtEZ popkoor & band, 5 talenten van Babette Labeij MusicAcademy, Vera Bon & band en vele anderen. Dans, klassiek, jazz, pop, theater, singer songwriters en woordkunst zijn te zien of te beluisteren.

Provincie Gelderland heeft een subsidie Cultuur en Erfgoed Gelderland beschikbaar gesteld voor het festival. Hiervan kan een workshop voor jonge toptalenten georganiseerd worden door Trijntje Oosterhuis.

WORKSHOP TRIJNTJE OOSTERHUIS VOOR JONGE TALENTEN
Trijntje Oosterhuis geeft voorafgaand aan het AMZAF Young Talent Festival een workshop op het gebied van vocale vaardigheden en podium performance. Maximaal 10 talenten worden vooraf geselecteerd uit de line up van de diverse podia. Aansluitend verzorgt Trijntje Oosterhuis een optreden op de Mainstage. Daar brengt zij ook samen met de jonge talenten een nummer ten gehore.

Ticketverkoop:
Op zaterdag 7 juli vindt AMZAF Young Talent Festival plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Is het mogelijk dit nog kort op de website en op Facebook van Craneveer mee te nemen? Kaarten in de voorverkoop zijn € 20,00 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen:
https://ts.ticketcounter.nl/nopenlucht/ctrl/orderentry/event/d53edbe9-8b...

Houders van een MuseumJaarkaart of CJP-pas en vrienden van het NOM betalen € 10,00 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen):
https://ts.ticketcounter.nl/nopenlucht/ctrl/orderentry/event/6372891d-c5...