Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Schaatsclinic voor 4 t/m 12 jaar

Datum: 
zaterdag 10 oktober 2020 18:45 tot 19:45

Doe je ook mee met onze schaatsclinic?!!

Zaterdag 10 oktober van 18.45 tot 19.45 uur voor 4 t/m 12 jaar
Zondag 11 oktober van 18.45 tot 20.15 uur voor 13 t/m 99 jaar

Het is wel warm geweest! Heb je zin in verkoeling?
Wil je ook leren schaatsen of juist je techniek weer eens aanscherpen? Kom naar de open schaatstraining van de Arnhemse IJsclub Thialf! Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden via info@aijcthialf.nl en aangeven of je wel/niet iemand kent die al lid is van Thialf. (Vol=vol).

Meer info? Ga naar: http://www.aijcthialf.nl/

We trainen in de winter op het ijs van het Triavium in Nijmegen. Het maakt niet uit of je al kan schaatsen of juist beginner bent. Je mag bij de schaatsclinic ook nog je buurman, nichtje of broer meenemen.

Naast de schaatstrainingen organiseert A.IJ.C Thialf ook een schaats- en wintersportbootcamp op maandagavond. Deze training vindt plaats op het sportpark 't Cranevelt achter het ziekenhuis Rijnstate. Ook hier kan je eerst meedoen om te bekijken of het bij je past.

Meld je hiervoor ook aan via het infoadres en je hoort wanneer de trainingen starten.