Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Allerzielen 2020; Vrije-Katholieke Kerk Arnhem, Wagnerlaan 90 (schuin tegenover Rijnstate)

Datum: 
maandag 2 november 2020 20:00 tot 21:00

Met aandacht voor het licht vieren wij op 2 november tussen 20.00 en 21.00 uur: Allerzielen 2020
Dat doen wij gezamenlijk met een ieder, die een dierbare wilt herdenken, waarmee wij ons leven hebben gedeeld. Op een ingetogen wijze zonder dienst of mis. Eenvoudig door een kaars bovenop de heuvel tussen spiegels te plaatsen. Opdat het licht van onze dierbaren in alle vrijheid kan weerkaatsen in de wereld. De kaarsen worden aan het begin van het voetpad uitgereikt, aangestoken en in stilte de heuvel opgedragen. Wij zorgen voor kaartjes waarop u namen en/of gedachten kunt vermelden. Binnen in het kleine kerkje worden de namen als een mantra opgelezen. U kunt naar behoefte op gepast afstand in de kerk plaatsnemen.

Spreekt dit u aan?
Stuurt dan een e-mail met de namen van uw dierbaren naar het e-mailadres van pr. Carin. Haar e-mailadres vindt u op de website www.vkk/arnhem.nl
De namen kunnen ook tijdens de H. Mis op 8 november worden opgelezen. Eventueel meegebrachte bloemen worden tijdens deze mis bij het altaar geplaatst.

Vrije-Katholieke Kerk Arnhem
Onze Lieve Vrouwe en al Haar Engelen
Wagnerlaan 90