Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Buurt Quiz in de recreatiezaal Craneveer

Datum: 
vrijdag 17 juni 2022 20:30
Beste Wijkgenoten,
Wij hebben de buurtquiz een dagje naar voren moeten schuiven: hofleverancier Obrechtstraat had zijn feest al gepland op die dag en ook VDZ heeft dan een feestavond.

Nieuwe datum:  ***** vrijdag 17 juni 2022 *****

 
Meld je aan!
 
Na twee jaar stilte begint de wijk weer te leven.  Zo kan eindelijk ookde Buurtquiz weer plaatsvinden: op 18 juni kunnen jullie de sportieve strijd weer aangaan met andere buurtbewoners.
 
Vragen gaan over van alles: bijvoorbeeld kunst, sport, entertainment,muziek, Arnhem of Wetenschap.  Vragen waarop je je niet kunt voorbereiden
en samen een antwoord moet vinden.
 
Teams bestaan uit maximaal zes deelnemers.  Vorm een team met een paar buren, je volleybal-team, de Craneveer-redactie, vrienden of een gezin (met oudere kinderen).  Geen team?  Uit losse aanmeldingen worden ter plekke teams gevormd.
 
   vrijdag 17 juni 2022
   begin: 20.30 uur  (deur open om 20 uur)
 
Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht, via buurtquiz@craneveer.nl .
 
   *** opgelet: deze keer hebben we plaats voor 11 teams.
   *** Meld je daarom op tijd aan.
 
Jan, Boudewijn, Mark