Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

High Tea, Recratiezaal Craneveer

Datum: 
zondag 12 februari 2023 15:00 tot 17:00

Muzikaal omlijste High Tea

Op zondagmiddag 12 februari a.s. organiseert Craneveer van 15.00 uur tot 17.00 uur in haar recreatiezaal (Viottastraat 12) een muzikaal omlijste High Tea. Naast diverse soorten thee, serveren we die middag lekkere sandwiches, taartjes, cake en wellicht zelfs traditionele scones met jam!
Jeroen zal de middag muzikaal begeleiden op de piano. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, maar er kunnen er zeker nog meer bij. Dus neem uw vader, moeder, vriend, vriendin, dochter of wie dan ook mee (of kom als groepje) en kom  gezellig naar onze High Tea! Geen theeliefhebber? We schenken die middag op verzoek ook koffie.
Als bestuur gaan we de hapjes voor die middag verzorgen. Wij zouden het echter wel ontzettend leuk vinden als er mensen zijn die ons hierbij willen
helpen. We hebben horen zeggen dat er echt wel mensen zijn die heerlijk kunnen bakken... Misschien zijn er ook wijkbewoners die ervaring hebben met typische Engelse gerechten die we kunnen serveren? Dus: bent u een keukenprins(es)? Laat het ons weten. Ook als u voor ons wat theeservies te leen heeft, dan horen wij dat graag.

Aanmelden (verplicht) voor de High Tea kan tot uiterlijk donderdag 9 februari via activiteiten@craneveer.nl of telefonisch bij Marjan (026–3510051).

Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 4,- per persoon, ter plekke te voldoen. Wij hopen op een grote opkomst, bij minimaal 12 aanmeldingen gaat de High Tea door.