Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Paaseieren zoeken Openlucht Museum

Datum: 
zondag 2 april 2023 09:30

Paaseieren zoeken in het Nederlands Openluchtmuseum
Op zondagochtend 2 april gaan we weer met veel kinderen uit de wijk paaseieren zoeken in het Openluchtmuseum. De hazen hebben er zin in en zijn al bezig met een act. Omdat de hazen moeten weten
hoeveel eieren en hazen ze moeten verstoppen voor kleine of iets grotere kinderen, is inschrijven verplicht. Dit kan van 13 -30 maart bij Flowbloemisten op het Oremusplein. Alle kinderen en ook begeleidende (groot)
ouders krijgen dan een toegangskaart. Daarmee kan na afloop van het zoeken ook koffie/thee of iets anders te drinken worden gehaald bij de Hanekam, naast de speeltuin. Diverse mensen hebben zich gelukkig
gemeld om te helpen die ochtend.
Wil je toch ook nog helpen, meld je dan aan. Een paar extra helpende handjes is fijn en het is leuk om al om 8 uur het museumterrein op te gaan.
De kinderen die komen zoeken en de begeleiders worden om 9.30 uur verwacht bij de ingang van het museum. Neemt u een museum- of vriendenkaart mee als u die hebt.
Dat is fijn voor het museum.

Iedereen met een inschrijfkaart is welkom in het museum om 9.30 uur.