Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Nieuwe expositie in de recreatiezaal Craneveer

Datum: 
zondag 7 mei 2023 14:00 tot 16:00

Nieuwe expositie in de recreatiezaal Craneveer

Daar zit muziek in!

Vanaf begin mei zal een nieuwe expositie te zien zijn in de zaal van Craneveer. De schilderclub heeft de afgelopen maanden gewerkt aan schilderijen die geïnspireerd zijn door muziek.

Zo zijn er muziekinstrumenten geschilderd, staan er muzikanten e zangers op het doek e is er ook lekker geassocieerd op het thema muziek. Tot slot zijn er ook intuïtieve werken gemaakt waarin de sfeer van muziek verbeeld wordt.

Op zondag 7 mei wordt de expositie feestelijk geopend. Hiervoor willen wij iedereen van harte uitnodigen om ons werk te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Wie liever op een ander moment de expositie wil bekijken, is van harte welkom bij de koffie op onze schilderochtend, elke dinsdag om 10:30 uur. Of neem contact met me op om iets anders af te spreken.

Ons werk is te koop. Bij interesse, stuur me een mailtje. Tot ziens op onze opening!

Lisette Ter Burg, lisetteterburg@gmail.com