Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Aftrap feestmaand Craneveer! 50 jaar

Datum: 
zondag 3 september 2023 12:00 tot 17:00

De aftrap van de feestmaand op het Oremusplein is voor iedereen uit de wijk.

  • Een brunch met heerlijke versnaperingen gemaakt door u. De bedoeling is dus dat u iets meebrengt naar de brunch en dat met anderen deelt. Craneveer zorgt voor de drankjes erbij.
  • Een (historische) wijktour met “Hop-on-hop-off” in historische (leger)voertuigen met op drie markante punten vertellers en een likeurtje.
  • Theatersport; een groep enthousiaste amateur toneelspelers met geïmproviseerde optredens.
  • Muzikale omlijsting met live muziek. Wijkgenote-harpiste Janneke Rutten geeft hierbij acte de présence,samen met collega-harpisten.
  • Om 13.30 uur is de uitreiking van het eerste exemplaar van een historisch boek over onze wijk aan wijkwethouder Nermina Kundic.

Aansluitend krijgen alle bezoekers die woonachtig zijn binnen onze wijken, deze middag dit boek gratis overhandigd. Schikt het u niet om het boek deze middag op te halen, dan kan dat nog tijdens alle feest activiteiten in de maand september.

Deelname aan alle activiteiten is voor eigen risico.