Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Feestmaand Kindermiddag, Scoutingrterrein

Datum: 
zaterdag 9 september 2023 12:00

Deze middag is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, van 13.30 uur tot ca. 17.00 uur. Een spetterende middag met gezellige en spannende sport- en spelactiviteiten rondom Joop en het scoutingterrein tegenover de dierentuin. De middag wordt georganiseerd door Scouting ruitergidsen Anne de Guigné, in samenwerking met de recreatieve wijkvereniging.

Groepjes kinderen nemen onder begeleiding van een volwassene deel aan verschillende spelactiviteiten zoals een broodje bakken boven het vuur. Voor drinken en een versnapering wordt gezorgd. De middag eindigt met frietjes en een kampvuurvertelling.
Aanmelden verplicht: via de QR-code op deze flyer of in de winkel van FLOW bloemisten.

Er kunnen maximaal tachtig kinderen uit de wijk deelnemen, dus meld je snel aan! Inschrijven kan tot en met zondag 3 september. Ouders en grootouders zijn natuurlijk welkom om aan te moedigen.
Voor de begeleiding hebben we tien volwassenen nodig, aanmelden kan via jubileum@craneveer.nl

Deelname aan alle activiteiten is voor eigen risico.