Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Opening expositie Emmy Krom in de recreatiezaal Craneveer

Datum: 
zondag 5 november 2023 14:00 tot 16:00

Vanaf november gaat Emmy Krom exposeren in de zaal van Craneveer.

Emmy woont al heel lang op Alteveer. Na haar opleiding Textiele Werkvormen heeft zij met veel plezier gewerkt als docent Beeldende vakken in het regulier en speciaal onderwijs in respectievelijk Amsterdam en Arnhem. Thuis is zij ook al die tijd creatief bezig geweest. Emmy's werk is heel divers. Zo schildert zij familieleden en zeegezichten en maakt ze groot abstract werk waarin kleur de hoofdrol speelt. Ook werkt Emmy graag grafisch met verschillende druktechnieken als etsen en monoprint. Daarnaast zullen ook mixed media werkstukken en collages te zien zijn.

Het wordt een afwisselende expositie en we willen iedereen van harte uitnodigen om Emmy's werk te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de feestelijke opening op:
Zondag 5 november 2023, 14 -16 uur

Wie liever op een ander moment de expositie wil bekijken, is van harte welkom tijdens de koffie op de schilderochtend, elke dinsdag om 10.30 uur.
Of neem contact met mij of Emmy op om iets anders af te spreken.

Emmy's werk is ook te koop.

Bij interesse, stuur een mailtje. Tot ziens op de opening!
Emmy Krom, emmykrom@hotmail.nl
Lisette Ter Burg, lisetteterburg@gmail.com