Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Buurtavond over het isoleren van je huis in de Buurfabriek

Datum: 
vrijdag 17 november 2023 19:30 tot 21:30

Onzekerheid over de energieprijzen? Met beperkte ingrepen kan je je energieverbruik al drastisch verminderen, je huis comfortabeler maken, je CO2 uitstoot verminderen en je portemonnee sparen.
Tijdens deze avond gaan we aan de slag met informatie over isoleren en de stappen die jij kunt zetten om een comfortabel en toekomstbestendig huis te krijgen.

Programma
We laten tijdens deze avond (ervarings-) deskundigen aan het woord. We gaan in op vragen zoals: wat kan je zelf doen? Wie kan je helpen met het maken van keuzes? Wie kan je helpen met de uitvoering? Wat is er mogelijk qua subsidies?
We kijken naar eerder onderzoek in de verschillende huizen in onze wijk en onze ervaringen met de vele warmtewandelingen van de afgelopen jaren: relevante en bruikbare inzichten en adviezen zullen langskomen.

Je kunt je tijdens de avond opgeven als geïnteresseerde voor de warmtecamerawandelingen.